Aanmelden voor een studieadvies op maat

Om je aan te melden voor een studieadvies op maat heb je een account nodig. Om een account te creëren moet je je registreren, dit doe je via de button ‘Ik wil me registreren’.

Heb je al een account? Log dan hiernaast in en klik op ‘Aanmelden’.

Relevante praktijkomgeving

Om te starten met een deeltijdopleiding bij Saxion Parttime School is het noodzakelijk dat je werkzaam bent in een voor de opleiding relevante praktijkomgeving. Wanneer je wilt starten in september kun je je tot 15 augustus a.s. direct inschrijven via studielink. Je wordt dan uitgenodigd voor een studieadvies op maat gesprek. Tijdens dit gesprek zal jouw werkomgeving, vooropleiding en motivatie worden besproken. De gesprekken worden momenteel online of telefonisch gevoerd.

Mocht na dit gesprek blijken dat je toch niet wilt starten met de opleiding, dan kun je je voor 1 september a.s. kosteloos uitschrijven.

Nog geen praktijkomgeving?

Wij raden jou aan de start van jouw opleiding uit te stellen totdat je een relevante praktijkomgeving hebt gevonden. Zo kun je bijvoorbeeld ook in februari starten.

Klik hier voor tips over het vinden van een relevante praktijkomgeving

Het studieadvies op maat

Tijdens het studieadvies op maat gesprek bekijk je, geheel vrijblijvend, samen met een studiecoach of de opleiding / cursus van jouw keuze aansluit bij jouw achtergrond, ervaring en interesse. Ook bespreken we de relevante praktijkomgeving*; beschik je hier al over of moet je nog op zoek? Een studiecoach kan je helpen met praktische tips.

*Om succesvol je opleiding af te kunnen ronden is bij een groot deel van onze deeltijd-opleidingen een relevante praktijkomgeving verplicht. Bekijk de opleidingspagina via onze website om te zien of dit ook voor de opleiding van jouw keuze geldt.

Let op: het is een studieadvies voor de specifieke opleiding waarvoor je kiest. Het is dus geen algemeen studieadvies; tijdens het gesprek wordt bekeken of de betreffende opleiding/cursus aansluit bij jouw achtergrond, ervaring en interesses.
 

Interesse in een voltijd opleiding?

Een studieadvies op maat is niet bedoeld voor voltijd opleidingen. Daarvoor kun je de open dagen voltijd bezoeken. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het Saxion informatie centrum.

Let op: het studieadvies op maat gesprek is geen algemeen studieadvies of oriënterend gesprek. Weet je nog niet welke opleiding / cursus jouw voorkeur  bekijk dan onze website, bezoek onze open avonden deeltijd of vraag een oriënterend gesprek aan.


Ik heb al een account